Smittevern

Det er kommet nye tiltak fra myndighetene og Asker kommune som gjør at KOK Holmsbu stenge for alle gjester inntil videre.

Hjelp.

Men; sikkerhet og helse er viktig for oss. Vi stoler på at kommunens nedstengning er et avgjørende tiltak for å unngå smittespredning, og vi ønsker jo at våre gjester skal være så trygge som mulig. Vi ber alle som har booking hos oss i denne perioden kan du selv endre din booking ved å logge inn her (scroll ned på siden) eller sende oss en e-post for å sette ny dato for ditt besøk. Som du sikkert forstår er våre bestillingsregler fortsatt gjeldende – og vi hjelper deg med å finne en ny tid for besøket ditt inntil 1 år frem i tid, men har dessverre ikke anledning til å refundere pengene. Dette i tråd med lovgivning.

Vi ses snart igjen 💙 I mellomtiden gleder vi oss til å kunne bade, klemme, kysse, svømme, hoppe og le høyt og inderlig. Vi skal snart fryde oss over isvann og mestringsfølelse, kjenne skuldrene senke seg i en lun og deilig badstue, gå på kino, museum og biblioteket. Sitte tett rundt et bord og skrøne. Feire livet og friheten og fabelaktige folk. Ikke minst gleder vi oss til å se alle deres begeistrede fjes som i skrekkblandet fryd dukker opp av iskaldt vann før en varm badstue og gode venner venter inne.

Ta vare på deg selv og hverandre, og hold ut! Varme klemmer fra KOK