Smittevern

Etter over et halvt år med nedstengning åpner vi endelig igjen!

Rutinene våre for smittevern innebærer:

🧼 Reduksjon i antall gjester på båtene våre fra maks 14 til maks 10, slik at det til enhver tid vil være mulig å overholde 1 meters avstand for både vaksinerte og uvaksinerte gjester. Vi har foreløpig ingen unntak for vaksinerte for å sikre 1 meter avstand.

🧼 Grundige vaske- og desinfiseringsrutiner både før og etter hvert besøk. Vi ber derfor om forståelse for at ombordstigningen kan bli noen minutter forsinket.

🧼 Personalet vil til enhver tid bruke maske og holde forsvarlig avstand til gjestene.

🧼 Alle gjester får en grundig sikkerhetsbrief før de går ombord for å kunne gjennomføre et trygt og hyggelig besøk hos oss.

🧼 Alle gjester får antibac før ombordstigning og underveis i oppholdet.

Har du flere spørsmål hva angår smittevern, ta gjerne kontakt med oss.

§ 3. Plikt til bruk av munnbind Når det ikke er mulig å holde en meters avstand skal det brukes munnbind i butikker, i fellesarealene på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus og i lokaler for kultur-, sports- og fritidsaktiviteter. Plikten til bruk av munnbind gjelder ikke de som utøver fysisk aktivitet.

Har du flere spørsmål hva angår smittevern, ta gjerne kontakt med oss.

Team KOK gleder seg til å ønske deg velkommen ombord!

Dine hensyn

1. Før besøket

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon må du bli hjemme.

Gjelder dette deg, eller andre deltagere i din gruppe, ber vi om at du tar kontakt slik at vi kan flytte din booking.

Er du nødt til å ta kollektivtransport for å besøke oss, minner vi om påbud om bruk av munnbind.

2. Ved ankomst

Før du går ombord på båten gis det en grundig innføring i smitteverntiltakene våre. For å kunne møte helsemyndighetenes krav til renhold, vil ombordstigning være 10 minutter senere enn planlagt. Har du eksempelvis en booking kl 14, vil ombordstigning værer kl 14.10.

Alle gjester må sprite hender ved ankomst og før de forlater badstubåten. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig ved ankomst til båtene.

3. På båten

Vi oppfordrer alle til å ikke bruke mobiltelefon om dette ikke er strengt nødvendig. 

Det er tilrettelagt for 2 m avstand med markeringer og oppfordrer gjester til å utnytte hele båten ved å veksle mellom bading og badstue og avslapping på dekk eller takterrasse.