Hvem er vi?

Hvem er vi?

KOK skaper badeglede!

På vår flytende badstue kan du nyte den revitaliserende kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende sjøbad hele året! Store vinduer gir nydelig utsikt og lys, og med vedfyrt ovn får du den helt riktige hyttefølelsen.

KOK er en sanselig og sosial opplevelse du sent vil glemme og en helt spesiell møteplass for både lokale og tilreisende! KOK Holmsbu åpnet i 2019, og er en avdeling til KOK Norge.

Destinasjon Holmsbu

Ladestedet Holmsbu var Hurumhalvøyas hovedstad frem til slutten av 1800-tallet. Da industrien kom til halvøya mellom Oslofjorden og Drammensfjorden, gikk Holmsbu sakte men sikkert fra å være et livlig handelssted til å bli en idyll for tilreisende badegjester og kunstnere. I dag er Holmsbu turist- og kulturhovedstaden i Asker og har stor tilflytting i sommerhalvåret på hytter, i båter, på campingplasser og på Holmsbu Badehotell.

I Holmsbu kan du bade, spise og drikke, oppleve kunst og handle, du kan sykle eller gå tur rundt hele kystlinjen fra Tofte eller Verket til Holmsbu. Avslutt gjerne turen med badstubad på KOK Holmsbu, et godt måltid og en god seng. Vi kommer gjerne med tips til turer og aktiviteter for ditt opphold i vakre Holmsbu. Kontakt oss her!

Lyset i Holmsbu er helt spesielt. Det har tiltrukket seg kunstnere siden tidlig på 1900 tallet:

«Motivet er så decorativt at jeg behøver intet lage ut av hode. Det er gul bakke, gulgrønne trær og blåt hav og blå luft og jeg fryder mig over at finde farver som gjør meg glad»

Dette sa kunstneren Oluf Wold Torne da han malte sitt første bilde i Holmsbu i 1911. Bildet heter Innseilingen til de lykkelige øyer og det var drivkraften for kunstnerkolonien i Holmsbu som skulle vare helt til begynnelsen av 1960 årene. Holmsbu er i dag kjent for kunstnerkolonien som har markert seg norsk kunsthistorie. Holmsbu kunstmuseum er reist til ære for Henrik Sørensen og hans venner. Det er et helårsåpent galleri i Schulerudgården i Holmsbu sentrum.

KOK Holmsbu

Med ønsket om å skape en helårsaktivitet, startet vi KOK Holmsbu. Om sommeren er det badeliv på svaberg og strender, fra båter og brygger. Vi setter stor pris på det sjøen gir oss, så det å kunne tilby en arena for bading hver dag hele året var en sterk motivasjon. En opplevelse både fastboende og tilreisende kan ha glede av! Kanskje noen til og med besøker Holmsbu for et badstubad?

Vi setter stor pris på våre venner i Holmsbu og har et nært samarbeid med Cafe Juno og Holmsbu Handel. Ønsker du å tilbringe natten i Holmsbu anbefaler vi Holmsbu Badehotell.

Velkommen ombord!

– våre badstumestere tar deg varmt imot!

Velkommen ombord!
– våre badstumestere tar deg varmt imot!

Kristin
KristinBadstusjef
Morten
MortenBadstumester
Kristin
KristinBadstusjef
Morten
MortenBadstumester

Motta flaskepost i innboksen

Nå og da sender vi ut nyhetsbrev med oppdateringer og annet snacks. Bli med!

Bli KOK-venn

Følg oss på Instagram

1.5K

følgere

40k

har prøvd det

@kokholmsbu

FÅ MED DEG SISTE NYTT

Følg oss

@kokholmsbu

FÅ MED DEG SISTE NYTT

Følg oss